Back to All Events

SPECIAL: Sup Yoga Selfcare

  • Heart Yoga 28 Samuel van Houtenstraat Utrecht, UT, 3515 EB Netherlands (map)

Het is nog te koud om buiten yoga op de sup te doen. Maar je kunt wel alvast binnen oefenen! Gun jezelf een ontspannen moment en ervaar de zachte kant van sup yoga.

SPECIAL: SUP YOGA SELFCARE

SUP staat voor Stand Up Paddling, oftewel staand op een board jezelf voortbewegen met een peddel. Met een sup kan je de wereld op een ontspannen manier vanaf het water ontdekken, maar het is ook mogelijk om er yoga op te beoefenen! Op 7 april komt Francis naar Heart Yoga om je te introduceren in de wereld van yoga op het water. Zij geeft in de zomer ook les op de sup in de Utrechtse wateren.

SPECIAL: sup yoga selfcare

Hoe noem je een les, totaal gericht op rekken, strekken en ontspanning? Ik noem dat selfcare. Tijdens deze les gaan we houdingen doen waardoor je op de sup ultiem kunt ontspannen. We doen dat nu op de mat, zodat je ze later op de sup kunt toe passen.

Tijdens deze les krijg je:

  • een korte meditatie en ademhalingsoefening

  • veel liggende en zittende houdingen, een kleine ‘flow’

  • ontspanning, door verschillende rekoefeningen en massageoefeningen

Dit is geen Yin Yoga. Bij Yin Yoga blijf je langere tijd in een pose en ben je op zoek naar een stille houding. Dat is op een sup, op het water, nooit mogelijk.

Na de les zet ik een kopje thee. Mocht je dan nog vragen hebben, dan beantwoord ik die graag! Heb je zin om mee te doen? Meld je aan via het lesrooster of klik op de onderstaande link!

Earlier Event: April 7
SPECIAL: Sup Yoga Sequence
Later Event: April 14
YIN XL: Lente & Live Gitaar