Back to All Events

Yin XL: Een nieuw begin

  • Heart Yoga 28 Samuel van Houtenstraat Utrecht, UT, 3515 EB Netherlands (map)

Yin XL

De winter is bij uitstek het moment voor yin yoga. Van nature keren we al meer in onszelf en zoeken we de warmte op van huis en geliefden. Er is meer behoefte aan rust maar soms komen we hier door onze drukke agenda’s maar weinig aan toe.

Tijdens de Yin XL sessies druk je even op de stopknop. Deze yin yoga sessies zijn ontworpen om je te helpen ontspannen en te genieten van tijd voor jezelf. We nemen de tijd om alle voordelen van yin yoga volledig te ervaren. Per sessie behandelen we een thema dat past in het jaargetijde en zorgen voor een bijzondere ervaring.

Geschikt voor alle niveaus. 

Een nieuw begin

Neem een moment van bezinning om jezelf te helpen het jaar te starten met hernieuwde energie en balans.

Het is tijd voor een nieuw begin! De feestdagen en vakanties zijn bijna voorbij. De meeste mensen gaan weer aan het werk en proberen weer een nieuw ritme te vinden. Misschien heb je wel goede voornemens. We hebben het oude jaar definitief achter ons gelaten en kijken we vooruit naar het nieuwe jaar.

Tijdens deze extra lange yin les nemen we de tijd om te reflecteren op het afgelopen jaar en creëer je bewust ruimte voor een frisse start. We zullen een aantal houdingen en meditaties doen die je helpen je intenties voor het nieuwe jaar te bepalen en te versterken.

We staan stil bij de kracht van Ganesha, de god van een nieuw begin en het verwijderen van obstakels. Leer hoe je zijn wijsheid kunt integreren in je dagelijkse leven om hindernissen te overwinnen en met vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet te treden.

Heart yoga Utrecht

Vrijdag 12 JANUARI 19.00 – 21.00 UUR

Dus, laat oude gewoontes los, verwelkom het onbekende en omarm de magie van een nieuw begin tijdens onze XL Yin Yoga Les. Reserveer nu je plek en geef jezelf de liefdevolle start die je verdient!

Earlier Event: December 22
Yin XL: Midwinter Special