Back to All Events

Yin XL: Midwinter Special

  • Heart Yoga Troelstralaan Utrecht Nederland (map)

Yin XL

Het najaar is bij uitstek het moment voor yin yoga. Van nature keren we al meer in onszelf en zoeken we de warmte op van huis en geliefden. Er is meer behoefte aan rust maar soms komen we hier door onze drukke agenda’s maar weinig aan toe.

Tijdens de Yin XL sessies druk je even op de stopknop. Deze yin yoga sessies zijn ontworpen om je te helpen ontspannen en te genieten van tijd voor jezelf. We nemen de tijd om alle voordelen van yin yoga volledig te ervaren. Per sessie behandelen we een thema dat past in het jaargetijde en zorgen voor een bijzondere ervaring.

Geschikt voor alle niveaus. 

Midwinter Special

Omarm de stilte tijdens de Winterzonnewende.

Dompel jezelf onder in de yin-energie van de winter en vier de magie van de Winterzonnewende met onze speciale extra lange Yin XL-les!

Op deze langste nacht van het jaar nodigen we je uit voor een reis in de stilte van yin yoga, begeleid door betoverende live muziek. De winterzonnewende is letterlijk en figuurlijk een ommekeer. We vieren het begin van de winter en de terugkeer van het licht. De magische energie van dit moment kan je inzetten voor je persoonlijke of spirituele groei.

Heart yoga Utrecht

22 DECEMBER 19.00 – 21.00 UUR

Geef jezelf het cadeau van tijd en aandacht tijdens deze Winterzonnewende Yin XL-les. Samen creëren we een moment van stilte te midden van de drukte van het seizoen.

Earlier Event: November 23
Speciale les: 3FM Serious Request actie
Later Event: January 12
Yin XL: Een nieuw begin