Back to All Events

Workshop Yogafilosofie - cancelled

  • Heart Yoga Van der Mondestraat Utrecht, UT, 3515 Netherlands (map)
DSCF1371 site.jpg

Lezing “Leven vanuit jouw essentie met het Achtvoudig pad van yoga”

Yoga betekent verbinding

Verbinding met je hartsverlangen, je essentie en het grotere geheel. En verbinding met de mensen om je heen. Vanuit liefde en rust, zonder verlangens en verwachtingen. 

Door yoga ontdek je lagen van jezelf die je eerder niet kon of wilde zien. 

Yoga-houdingen zijn slechts een klein deel van yoga. Om yoga als levensstijl te omarmen heeft Patanjali het Achtvoudige pad van yoga ontwikkeld, richtlijnen die jij als persoon kunt integreren in je leven om meer rust, ruimte en vrijheid in je leven te creëren. Zodat je echt kunt leven vanuit de liefde voor jezelf, waardoor de wereld om je heen er anders uit gaat zien. 

Wil jij ontdekken hoe je yoga kunt inzetten om jouw ware essentie te ontdekken. Hoe je yoga ook naast de mat en in de wereld kunt doorleven? 

Kom dan op 18 maart naar de lezing van Irene van Gent, die op basis van haar eigen ervaringen met het Achtvoudige pad van yoga vertelt hoe jij meer rust, liefde en vrijheid kunt ervaren, zodat jij zonder problemen het leven kunt creëren dat het beste bij je past.

Prijs: 39,50

Opgeven kan via: info@heartyoga.nl.

Irene van Gent is schrijver, yogi en inspirator. Ze probeert haar leven zo eenvoudig mogelijk te maken, door te leven met weinig bezittingen en weinig eigendommen. Dat dit niet altijd eenvoudig is, laat ze zien in haar verhalen en lezingen, waarin ze openhartig deelt wat ze meemaakt in haar leven. 
Meer informatie over Irene en haar boek Geluk in 8 koppen thee vind je op
 https://irenevangent.com/yoga/.

 

Earlier Event: March 14
Kinder Dansmix (4-7jr)