Back to All Events

YOGATREAT 16-21 OKTOBER


Deze herfstvakantie verblijven we in het afgelegen bergdorpje La Bartra, om daar te genieten van de natuur, rust en vrijheid die het landschap te bieden heeft. Deze unieke locatie ligt middenin de natuur met een vrij uitzicht op de bossen en de bergen. 

We beginnen de ochtend met een verwarmende actieve yogales waarin we spierkracht, balans en lenigheid opbouwen. Na het ontbijt ben je vervolgens vrij om te wandelen, een boek te lezen, de Middeleeuwse stadjes in de omgeving te bekijken of helemaal niets te doen en te genieten van de stilte. Niets moet en alles mag tijdens deze yogavakantie.

In de avond is de les rustig en gericht op herstel en diepe ontspanning. Yin en restorative houdingen worden gecombineerd met meditatie oefeningen. Ook kirtan (mantra zingen) zal een onderdeel van de avond yogales zijn. Na de avondles volgt een verrassende vegetarisch diner van chefkok Annemieke van der Wart. 

Kosten: 600 euro. Dit is inclusief verblijf, alle maaltijden en dranken en yogalessen. Exclusief vervoer.

 

La Bartra 2017 petita.jpg
vista05.jpg
IMG_8833.JPG
Later Event: December 16
Serious Yoga 2017