Back to All Events

SPECIAL: Sup Yoga Sequence

  • Heart Yoga 28 Samuel van Houtenstraat Utrecht, UT, 3515 EB Netherlands (map)

Het is nog te koud om buiten yoga op de sup te doen. Maar je kunt wel alvast binnen oefenen! Oefen je balans en kracht en maak kennis met actieve yoga op de sup.

SPECIAL: SUP YOGA SEQUENCE

SUP staat voor Stand Up Paddling, oftewel staand op een board jezelf voortbewegen met een peddel. Met een sup kan je de wereld op een ontspannen manier vanaf het water ontdekken, maar het is ook mogelijk om er yoga op te beoefenen! Op 7 april komt Francis naar Heart Yoga om je te introduceren in de wereld van yoga op het water. Zij geeft in de zomer ook les op de sup in de Utrechtse wateren.

De SPECIAL: sup yoga sequence is een actieve les. Tijdens deze sequence (reeks) kun je alvast ervaren welke poses je op de sup kunt doen. Dit keer is er wel een sup, maar gaan we niet het water op. Op het droge kun je namelijk goed oefenen en eenvoudig aanpassingen maken die goed voor jou werken. Er is ruimte om kennis te maken met de houdingen, met de sup en met Francis.

Tijdens deze les krijg je:

  • een uitleg over verschillende poses, inclusief variaties

  • balansoefeningen

  • inspanning (kracht oefeningen) en ontspanning (stretch oefeningen)

Na de les is er een kopje thee. Mocht je dan nog vragen hebben, dan beantwoord Francis die graag! Heb je zin om mee te doen? Meld je aan via het lesrooster of de onderstaande knop.

Later Event: April 7
SPECIAL: Sup Yoga Selfcare