Back to All Events

Yin XL: Balanceer je chakra's

YIN XL

Het najaar is bij uitstek het moment voor yin yoga. Van nature keren we al meer in onszelf en zoeken we de warmte op van huis en geliefden. Er is meer behoefte aan rust maar soms komen we hier door onze drukke agenda’s maar weinig aan toe.

Tijdens de Yin XL sessies druk je even op de stopknop. Deze yin yoga sessies zijn ontworpen om je te helpen ontspannen en te genieten van tijd voor jezelf. We nemen de tijd om alle voordelen van yin yoga volledig te ervaren. Per sessie behandelen we een thema dat past in het jaargetijde en zorgen voor een bijzondere ervaring.

Geschikt voor alle niveaus. 

BALANCEER JE CHAKRA’S: 17 november, 19:00-21:00

Het balanceren van chakra's is essentieel omdat het helpt om in harmonie te leven en in contact te staan met onszelf. In ons drukke leven moeten we vaak snel schakelen, beslissingen nemen en veel onthouden. We hebben heel wat ballen hoog te houden. Zijn we in balans dan is het makkelijker om te bepalen wat we echt belangrijk vinden, en ‘nee’ te zeggen zonder het gevoel te hebben dat we onszelf of anderen te kort doen.

De Yin XL-sessie op 17 november is speciaal ontworpen om hiermee aan de slag te gaan. Tijdens deze sessie nemen we een reis langs de chakra's om onze innerlijke balans te herstellen en in contact te komen met onze essentie. Dit stelt ons in staat om te ontdekken wat er werkelijk toe doet, wat ons voedt, inspireert en gelukkig maakt. Het is een kans om even stil te staan in ons hectische leven en onze innerlijke kompas opnieuw af te stemmen.

  • 2 uur yin yoga

  • thee & lekkers na afloop

  • klein aandenken voor de deelnemers

  • Deelname: 22,50 euro

Earlier Event: December 25
Yoga Kerstspecial
Later Event: November 23
Speciale les: 3FM Serious Request actie