Zwangerschapsyoga
Oct
4
to Dec 6

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga

Een zwangerschap zet veel in beweging in je lichaam (zowel fysiek als emotioneel) en in je leven. Yoga kan je ondersteunen bij het omgaan met al die veranderingen.  

 De lessen bestaan uit:

• Lichaamsoefeningen die hun oorsprong vinden in de yoga. 

Om lichamelijk actief, sterk en soepel te blijven op een veilige en relaxte manier. Bij de oefeningen is er veel aandacht voor het bekken en de bekkenbodemspieren. Dit om het lichaamsbewustzijn te vergroten en ter voorbereiding op de bevalling. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de rug, armen en schouders. Dit om het postuur te verbeteren en klachten te voorkomen of te verminderen en ter voorbereiding op de periode na de bevalling. 

• Ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen

De oefeningen zijn erop gericht om te leren ontspannen en luisteren naar je lichaam. Om zo vertrouwen te krijgen in jezelf en je lichaam. De oefeningen kan je inzetten gedurende je zwangerschap, bevalling en de periode daarna. 

Start: donderdag 4 oktober 18:30-19:45 (10 lessen).

View Event →

Yoga Treat: 17-22 september 2018 - VOLGEBOEKT
Sep
17
to Sep 22

Yoga Treat: 17-22 september 2018 - VOLGEBOEKT

IMG_8668.JPG

Vakantie met yoga


Een ontspannen zonnige vakantie in de uitlopers van de Pyreneeën. We gaan van 17-22 September naar La Miana. Het is er prachtig. Een mooie oude mas met een kapelletje midden in de natuur.

Van 's ochtends tot 's avonds zon en een zwembad met uitzicht over het hele dal. Sanne geeft 2 keer per dag yoga en Annemiek gaat weer heerlijk koken. Niets moet alles mag. Zwemmen, lezen, wandelen, cortado‘tje in het dorp of een wijntje bij zonsondergang op ons terras .

Als er animo voor is plakken we er nog een yoga-stranddag aan vast. We gaan dan naar het kleine baaitje van Cala Llevado aan de Costa Brava en eten s’avond met onze voeten in het zand in de grotere baai.

Kosten:€ 600,00: Inclusief yoga, ontbijt, lunch, diner en alle drankjes. Exclusief reiskosten.

Meer weten? Neem contact op via: info@heartyoga.nl

View Event →
Raw Food & Outdoor Yoga - Italian Night!
Jul
1
4:30 PM16:30

Raw Food & Outdoor Yoga - Italian Night!

Raw Food & Outdoor Yoga

Hou je van yoga, voeten in het gras en ben je niet bang van groenten kom dan met ons mee tijdens zaterdagmiddag 2 juni naar dit kleine raw food & outdoor yoga event.

Tijdens dit event doen we eerst yoga in de buitenlucht waarna een gezellig en informeel raw food 3-gangen diner volgt. Thema Italiaans! Het is een soort mini retreat. Alle gerechten zijn bereid zonder koken of bakken, met een maximum temperatuur rond de 45 graden. Op deze wijze blijven de enzymen intact en daarmee wordt de voedingswaarde vergroot. Maar vooral, het is heel erg lekker. 

Het gaat in deze avond echt over gezelligheid, ontdekken en een leuke tijd hebben samen, dus verwacht geen betogen of oordeel over leefstijl. Iedereen is welkom!

View Event →
Introductiecursus Thaise Yogamassage
May
6
1:00 PM13:00

Introductiecursus Thaise Yogamassage

Wil jij ook een dag ontspanning en gemasseerd worden? Op zondag 6 mei geeft Marjolein de introductiecursus in buikligging in hartje centrum Utrecht. Tijdens deze massage cursus leer jij je vrienden en familie masseren.

Deze eendaagse Thaise massagecursus is een ideale kennismaking met Thaise yogamassage en Thai Dee. Heb je nog geen massage ervaring of ben je al masseur en wil jij jezelf verder specialiseren? In beide gevallen biedt deze cursus voldoende uitdaging.

View Event →
Recharge Friday Night - cancelled
Apr
13
7:30 AM07:30

Recharge Friday Night - cancelled

Lusteloos door een volle of stressvolle periode, of zit je er misschien nog middenin? Dan is ✨Recharge Friday Night✨ op vrijdag 13e april wat voor jou.

Tijdens deze avond laat je stress en spanning los en laad je je batterij weer op, zodat je met less stress en nieuwe energie je weekend in gaat! Vrijdag de 13e hoeft geen ongelukkige dag te zijn.

Deze avond beginnen we met thee en een restorative/yin-yoga les. Vervolgens krijg je – na een korte pauze – een heerlijke yoga nidra sessie. Dit wordt ook wel slaapyoga genoemd.

Ben je er ook bij? Wees welkom!

Datum: Vrijdag, 13 april 2018
Tijd: Inloop vanaf 19:15 uur / Start workshop 19.30 tot 21.30 uur
Prijs: € 24,- (incl. btw)

Aanmelden via: www.welikeyoga.nl/workshop/

View Event →
Cursus Peuterdans
Mar
21
4:15 PM16:15

Cursus Peuterdans

Peuterdans: ouder en kind (1.5 - 3 jaar)
Woensdag 16:15-16.45


Tijdens peuterdans ontdek je spelenderwijs ritme, bewegen en muziek! In deze korte les gaan ouders samen met hun kleintje(s) op avontuur. Klimmen, klauteren, draaien, springen, verhalen uitbeelden en veel meer. De focus ligt op het stimuleren van de verbeelding, de dans/bewegingsmotoriek en op de interactie/binding tussen ouder en kind. Kom jij samen met papa of mama met ons meedansen?

View Event →
Introductiecursus Kinderyoga - wachtlijst
Mar
21
to Apr 11

Introductiecursus Kinderyoga - wachtlijst

Introductiecursus Kinderyoga: leeftijd 6-9 jaar

In deze cursus worden kinderen meegenomen op yoga avontuur. Spelenderwijs ontdek je verschillende yogahoudingen en ademhalingsoefeningen. De les wordt afgesloten met een korte meditatie oefening. 

Door de oefeningen in de les krijgen kinderen meer zelfvertrouwen, rust en concentratie. De lessen zijn zeer toegankelijk voor kinderen die nog nooit aan yoga gedaan hebben en hiermee willen kennismaken.

De lessen zijn op: 21 maart, 28 maart, 4 april en 11 april. Van 15:00-16:00.

View Event →
Workshop Yogafilosofie - cancelled
Mar
18
1:00 PM13:00

Workshop Yogafilosofie - cancelled

Lezing “Leven vanuit jouw essentie met het Achtvoudig pad van yoga”

Yoga betekent verbinding

Wil jij ontdekken hoe je yoga kunt inzetten om jouw ware essentie te ontdekken. Hoe je yoga ook naast de mat en in de wereld kunt doorleven? 

Kom dan op 18 maart naar de lezing van Irene van Gent, die op basis van haar eigen ervaringen met het Achtvoudige pad van yoga vertelt hoe jij meer rust, liefde en vrijheid kunt ervaren, zodat jij zonder problemen het leven kunt creëren dat het beste bij je past.

View Event →
Kinder Dansmix (4-7jr)
Mar
14
5:00 PM17:00

Kinder Dansmix (4-7jr)

Kinder Dansmix (4-7 jr)
17:00-17.45 u


De dansmix is de ideale manier om uit te vinden wat jij leuk vindt. Allerlei stijlen komen voorbij: de basis beginsels van klassiek, moderne dans gericht op expressie, jazz en showdans, en wie weet zelfs de tango of indiaanse dans.

View Event →
Yin XL - UITVERKOCHT
Jan
5
7:30 PM19:30

Yin XL - UITVERKOCHT

5 Januari, de feestdagen zijn voorbij, veel sociale verplichtingen, veel eten, misschien ook wel veel stress. Je hebt behoefte aan rust, aan stilte. Dat kan bij deze yin XL les bij Heart Yoga in Utrecht. Wees snel met boeken want er is maar beperkt plek. De les kost €25,00 en is incl thee met wat lekkers.

Schrijf je hier in: https://www.e-act.nl/cart/do/add?a=2401&p=32688

In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam. Bij deze XL les blijf je 5-8 minuten in een houding om diep tot het bindweefsel door te dringen.

View Event →
Serious Yoga 2017
Dec
16
to Dec 23

Serious Yoga 2017

Serious Yoga 2017

In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van de Serious Request actie sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

View Event →